سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۱
دبیرخانه روز ملی خلیج فارس در استان بوشهر مستقر می‌شود

حوزه/ معاون سیاسی، امنیتی و اجتمابی استاندار بوشهر گفت: از امسال با همت و پیگیری صورت گرفته، دبیرخانه گرامیداشت روز ملی خلیج فارس در استان بوشهر مستقر و انشاءالله مردم از آثار این دبیرخانه منتفع شوند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از بوشهر، احسان جهانیان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، ظهر امروز در مراسم اختتامیه ویژه برنامه‌های خلیج فارس که به همت ستاد گرامیداشت روز ملی خلیج فارس و دبیرخانه ستاد در بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: این مراسم به صورت نمایشگاه، مراسم جشن با مشارکت دستگاه‌های اجرایی در میدان شهید رئیسعلی دلواری شهر بوشهر و با نمایش شناورها در آب‌های نیلگون خلیج فارس برگزار شد.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این رویداد که با حضور پرشور مردم صورت پذیرفت در صدد تبیین نقش خلیج فارس در هویت ملی و منطقه‌ای است.

رئیس ستاد گرامیداشت روز خلیج فارس در بازدید از غرفه‌ها عنوان کرد: از امسال با همت و پیگیری صورت گرفته، دبیرخانه گرامیداشت روز ملی خلیج فارس در استان بوشهر مستقر و انشاءالله مردم از آثار این دبیرخانه منتفع شوند.

جهانیان گفت: یکی از نقاط برجسته این جشنواره، نمایش توانمندی‌های دریایی با حضور چند ناوچه و قایق تندرو بود که نمادی از آمادگی و اقتدار دریایی کشورمان را به تصویر کشیدند و حضور این تجهیزات در کنار ورزشکاران، پیوند عمیقی بین ورزش، فرهنگ و توان دفاعی کشور را به نمایش گذاشت.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha